Välkommen på korpenpromenad!

.

På söndag, den 19 mars, är vi på Degerfors Energi värdar för korpenpromenaden. Promenaden utgår från vårt kontor på Gjuterigatan 14 mellan 09.00 och 11.00 och efter promenaden bjuder vi på fika och en liten present.

Varmt välkommen!

Mathildakasse
Mathilda, som du träffar på söndag, visar upp en praktisk och miljövänlig tygkasse som vi kommer ge bort till deltagarna i korpenpromenaden.

Personalutbildning på onsdag den 1 februari

.

På onsdag den 1:a februari har vi personalutbildning och vår reception stänger klockan 09.00.

Vid brådskande ärenden kan du ringa vår växel på telefonnummer 48 520. 

Lyckat studiebesök!

.

Igår hade vi fint besök på fjärrvärmeverket. Fyra glada elever från särskolan i Degerfors fick tillsammans med sina lärare gå en guidad rundtur. Vår fjärrvärmetekniker Peter Bäckman höll i rundturen och berättade om hur allt fungerar.

studiebesök särskolan
Det var spännande att se hur det brann i ugnen.

studiebesök
Signe André tyckte det var jättekul på studiebesöket.

Idag firar vi Elens dag!

.

Den 23 januari, under den mörkaste tiden på året, firar vi Elens dag. Elen förtjänar en egen dag för hur skulle vår vardag se ut utan el? Elen gör vårt liv ljusare, tryggare, friskare, roligare och mycket, mycket mer.

Bidra till en ljusare framtid för skolbarn i östra Afrika!
Ungefär 1,3 miljarder människor på jorden – eller 1 av 5 – har inte tillgång till elektricitet, och de flesta av dem är unga. GIVEWATTS är en organisation som förser skolbarn med solcellslampor i områden i Kenya och Tanzania som helt saknar elektricitet. Att leva utan elektricitet är för dessa människor ett stort hinder.

Tekniken med solcellslamporna är ren, förnybar och extremt lämpad för de områden som den ska användas i. 1 november 2016 var över 25 000 lampor installerade.

Svensk Energi arbetar tillsammans med GIVEWATTS och på elens dag skänks pengar till organisationen. Du kan vara med och påverka hur stor summa som kommer skänkas.

Så här gör du:
Samla familjen, vännerna, kollegorna eller din förening och skapa en symbol av ljus. Med ficklampan i mobilen eller julens ljusslingor är det enkelt. Många eller få spelar ingen roll. Ta ett foto på er ljussymbol, lägg upp den i dina sociala kanaler och tagga med  #elensdag2017.

För varje ljusbild som läggs upp i öppna kanaler och taggas med #elensdag2017 under dygnet den 23 januari skänker Ladda Sverige 50 kronor till GIVEWATTS.

Ladda Sverige skänker pengar för upp till 1.000 bilder - det vill säga upp till 50.000 kronor. Alla pengar från denna aktivitet går till skolbarn i provinsen Migori County i sydvästra Kenya. Vill du själv också skänka en slant är det givetvis mer än välkommet. Du gör det enkelt via organisationen GIVEWATTS webbplats.

glödlampa med hus i

Eventuella kundbesök under vecka 3 och 4

.

Från och med imorgon till och med den 27 januari kommer personal från företaget Heatia besikta vårt fjärrvärmenät. Besiktningen kan innebära att de utför några kundbesök hos våra fjärrvärmekunder.

Fjärrvärme

degerforsfjarrvarme.se

Snabblänkar